Home

Papieren keuzedagen NS

6 januari 2016, 13:10. Papieren Keuzedagen heten officieel Dag Voordeelurenkaarten en zijn alleen verkrijgbaar bij een Voordeelurenabonnement. Dit abonnement wordt sinds augustus 2011 niet meer verkocht, maar bestaande abonnementhouders kunnen het nog wel blijven verlengen. (Ook klanten die een Voordeelurenabonnement hadden en het na 1 juli 2013. 12 september 2017, 17:12. Papieren Keuzedagen heten officieel Dag Voordeelurenkaarten en zijn alleen verkrijgbaar bij een Voordeelurenabonnement. Dit abonnement wordt sinds augustus 2011 niet meer verkocht, maar bestaande abonnementhouders kunnen het nog wel blijven verlengen. (Ook klanten die een Voordeelurenabonnement hadden en het na 1 juli 2013.

Geldigheid van Keuzedagen in de daluren: Op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 en 6.30 uur. Let op: het gaat om inchecken bij NS, niet bij een andere vervoerder. Dus check je voor 6.30 uur in bij een andere vervoerder en stap je tijdens de spits over op NS

Papieren Keuzedagen NS Communit

Mijn papieren keuzedagen zijn wel geldig tot 2021, maar papieren keuzedagen bij het VDU (kartonnen kaartjes) zijn altijd geldig tot het einde van het volgende jaar. Er is wel een verschil tussen papieren keuzedagen en e-tickets op papier die bij wijze van coulance zijn verstrekt De overige zes Keuzedagen zijn elk een periode van twee maanden gedurende dat jaar geldig. Je krijgt een e-mail als er een nieuwe Keuzedag voor je klaarstaat, die je vervolgens kunt ophalen bij de NS-kaartautomaat. In je Mijn NS-account kun je zien hoeveel Keuzedagen je over hebt Mochten er grote veranderingen aangekondigd worden, die ook betrekking tot de Keuzedagen hebben, dan zullen we dan even kijken naar alle mogelijkheden. Voor nu is het even voor iedereen nog even afwachten, incluis NS Bij een Voordeelurenabonnement met papieren keuzedagen kunt u alleen per contractjaar uw klasse wijzigen. Kortom, als ik de instructie van de NS-mail opvolg en inderdaad op 11 januari de Keuzedagen op Papier 1e klasse activeer (en daarmee VDU 1e klasse!!), zit ik inderdaad het hele jaar aan de 1e klasse vast

Papieren keuzedagen NS Communit

  1. NS komt abonnementhouders met Keuzedagen tegemoet door de geldigheid van hun Keuzedagen te verlengen tot einde van het jaar. Ruim 400.000 NS-klanten worden hierover deze week geïnformeerd. Normaal hebben Keuzedagen elk een geldigheid van twee maanden, waarna ze verlopen. NS verlengt vandaag de geldigheid van alle komende Keuzedagen tot en met 31..
  2. De papieren keuzedagen zijn al terug als extra mogelijkheid, al zit u dan wel met extra kosten. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de Klantenservice: 030 751 51 55. Het is geen duur betaalnummer. De normale wijze van keuzedagen opnemen door ze op de chipkaart te zetten blijft wel bestaan
  3. Dan is er de mogelijkheid om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te plaatsen. Deze is te bestellen aan de servicebalie op het station, of via alle kanalen van NS Klantenservice en wordt binnen 10 dagen thuis bezorgd. De kosten hiervan zijn dan wel iets hoger, namelijk € 36,50 voor Keuzedagen 2 e klas en € 61 voor Keuzedagen 1 e klas
  4. Ik begreep dat de opgebouwde keuzedagen tot 1/1-2021 geldig zijn. Is dat niet een beetje vreemd, met de coronaregels? Ik ben in 2020 amper metde trein geweest
  5. Er bestaan 7 papieren keuzedagen kaartjes en er bestaan 7 papieren dagVoordeelurenkaarten die bij een voordeelurenkaart te koop zijn. Het gaat dus om twee verschillende dingen! De NS noemt het in de folder keuzedagen in de vorm van Dag Voordeelurenkaarten
  6. een Keuzedag die het hele abonnementsjaar geldig is; elke 2 maanden een Keuzedag die 12 maanden geldig is. Elke 2 maanden versturen we een e-mail als er een nieuwe Keuzedag klaarstaat. Deze kan vervolgens worden opgehaald bij een NS-kaartautomaat

Wanneer kan ik reizen met mijn Keuzedagen - NS

  1. Unfortunately, Keuzedagen are not available in combination with NS Flex. Changes in 2021 Starting on 1 January 2021, Keuzedagen will no longer be valid during the afternoon rush hour. From 30 October 2020, you will receive a Keuzedag that is valid for 12 months
  2. Hiervoor betaal je per Keuzedag een toeslag van € 1,50. Dus € 10,50 meerprijs voor een set van 7. Als u hier voor kiest, ontvang je jaarlijks jouw 7 Keuzedagen op 7 (papieren) eenmalige chipkaarten en niet meer digitaal. Neem contact op met NS Klantenservice via 030 - 7515155 als je kiest voor de papieren Keuzedagen
  3. der of niet door de coronacrisis, zeker na de oproep van de regering om alleen noodzakelijke reizen te maken. De NS komt mensen tegemoet die hun abonnement willen stopzetten of pauzeren, maar wie Keuzedagen over heeft, zo klagen anderen, krijgt na dit jaar geen verlenging (meer): 'Ik vind het niet eerlijk.
  4. Dat heeft de NS op dinsdag 5 november bekendgemaakt. NS wil de korting tijdens de middagspits schrappen. Ook de Keuzedagen, waar veel senioren gebruik van maken, dreigden te verdwijnen. Maar dankzij inzet van KBO-PCOB blijven ze alsnog behouden

Hoeveel Keuzedagen heb ik nog? Klantenservice NS

NS verlengt vandaag de geldigheid van alle komende Keuzedagen tot en met 31 december 2020. Reizigers kunnen ze zo later dit jaar gebruiken voor een dagje uit met de trein, hoopt NS. Met Keuzedagen reizen NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder zeven dagen per jaar onbeperkt met de trein NS-kaartautomaten. Op bijna elk station in Nederland staan NS-kaartautomaten. Er zijn 3 verschillende typen automaten. Meerdere functies zijn op alle 3 typen NS-kaartautomaten beschikbaar, maar er zijn ook verschillen Wel vraagt NS voor de papieren vrije reiskaarten een extra toeslag. De voordelige Keuzedagen die 60-plussers bij hun Voordeelurenkaart kunnen aanschaffen, worden sinds juli 2013 enkel als digitaal reisproduct voor de OV-chipkaart aangeboden Rover ziet niets in het plan van NS vanaf deze maand de papieren ´keuzedagen´ af te schaffen en voortaan enkel als OV-chipkaartproduct aan te bieden. Keuzedagen zijn beschikbaar voor reizigers ouder dan 60 jaar. Volgens de vereniging kent juist deze doelgroep nog veel mensen die moeite hebben met de OV-chipkaart Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de klantenservice van NS aanbiedt om de kosten die het echtpaar die dag gemaakt heeft te vergoeden. Toch is het vreemd. Mensen met digitale keuzedagen hebben meer voordeel (gratis reizen voor 9 uur in de zomermaanden) dan mensen met papieren keuzedagen

NS en de keuzedagen. 27-03-2020. Lees Voor. Misschien reist u wel regelmatig met de trein en maakt u gebruik van de keuzedagen. In verband met de huidige maatregelen rond het coronavirus, is de kans groot dat u hier geen gebruik van kunt maken. De NS biedt hiervoor een oplossing waar we als KBO-PCOB blij mee zijn De keuzedagen voor houders van een Voordeelurenabonnement komen er ook weer in papieren vorm. Dat heeft NS na gesprekken met Rover en Unie KBO besloten. Beide consumentenorganisaties kregen veel klachten over de 'verchipte' keuzedagen

Rover en Unie KBO zijn opgelucht dat keuzedag-reizigers binnenkort echt de keuze krijgen. Wel betreuren de consumentenorganisaties de extra toeslag van € 10,50 die NS vraagt voor de zeven keuzedagen op papier. De keuzedagkaarten zijn eerder al fors duurder geworden. Zo kostten ze eerst slechts 14,00 euro, nu 24,50 euro Op dit moment heb ik 4 NS keuzedagen open staan welke geldig zijn tot eind 2020. Door de coronacrisis en het feit dat ik in de risicogroep val is het onmogelijk om te reizen met de NS. Op mijn mijn vraag aan de NS of deze 4 keuzedagen omgezet kunnen worden naar couponcodes of de geldigheid verlengd kan worden naar 31 december 2021 is negatief geantwoord Wonen & Keuken. Gratis levering vanaf 20 euro. Nederlandse klantenservice

NS verlengt vandaag de geldigheid van alle komende Keuzedagen tot en met 31 december 2020. Reizigers kunnen ze zo later dit jaar gebruiken voor een dagje uit met de trein, hoopt NS. Met Keuzedagen reizen NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder zeven dagen per jaar onbeperkt met de trein De geldigheid van alle komende Keuzedagen wordt door spoorvervoerder NS verlengd tot 31 december 2020. Normaal verlopen deze dagen na twee maanden, maar door de huidige regels rondom corona kunnen veel reizigers niet binnen twee maanden reizen. Ongeveer 400.000 NS-klanten hebben baat bij dit besluit van NS. De tegemoetkoming aan abonnementhouders met Keuzedagen, werd verzocht [ NS heeft daarom besloten de Keuzedagen die voor 30 oktober zijn verstrekt, langer geldig te maken. Je kunt ze nog gebruiken tot en met 31 december 2020. Zo kun je een Keuzedag later in het jaar inhalen, schreven we in Plus Magazine van september Keuzedagen die 60-plussers bij hun Voordeelurenabonnement kunnen aanschaffen. Een kleine groep reizigers vindt echter een papieren kaartje voor het gebruik van hun Keuzedag fijner. Ook met deze groep wil NS rekening houden en introduceert daarom, in overleg en instemming van consumentenorganisaties, ee NS komt abonnementhouders met Keuzedagen tegemoet door de geldigheid van hun Keuzedagen te verlengen tot einde van het jaar. Ruim 400.000 NS-klanten worden hierover deze week geïnformeerd. Normaal hebben Keuzedagen elk een geldigheid van twee maanden, waarna ze verlopen. NS verlengt vandaag de geldigheid van alle komende Keuzedagen tot en met 31 december 2020

We zijn in bezit van 4 vouchers (keuzedagen).Twee verlopen eind december 2020 en twee in januari 2021.We kunnen en willen in coronatijd niet reizen.We behoren tot de risico=groep( suikerziekte).;kan NS deze vouchers gewoon laten verlopen of zou het niet fijn zijn om de vouchers te verlengen tot Corona voorbij is.Misschien zijn er meerdere mensen die door NS hun betaalde voorkeurdagen zien. Zoeken naar: Menu. Kopen; OV abonnement. Amsterdam; Rotterdam; Den Haag; Utrecht; Arnhem-Nijmegen; Den Bosc

keuzedagen NS Communit

Het zou de NS sieren als ze de € 3,50 die je per keuzedag hebt betaald gewoon terugstorten. Het is altijd te controleren dat je ze niet gebruikt hebt. Dat is in ons geval (2 AOW'ers) dus 2 keer 5 keuzedagen is ongeveer € 35,-Ons abonnement loopt als jaren van 20 febr. lopende jaar tot 19 febr. het volgende jaar Keuzedag NS: hoe kan ik de keuzedag die het hele jaar geldig is ophalen? Er zijn 7 keuze dagen: de eerste is het hele jaar geldig, de nummers 2-7 zijn telkens 2 maanden geldig. Vanaf de ingangsdatum abonnement kunnen dus twee kaartjes opgehaald worden NS voert een aantal belangrijke wijzigingen uit bij het aanbod van abonnementen. Zo kunnen reizigers met een voordeelurenabonnement per 2021 niet meer met korting reizen tijdens de avondspits. Daarnaast worden een aantal vergelijkbare abonnementen samengevoegd. NS zegt reizigers persoonlijk te gaan informeren over de wijzigingen NS komt nu de abonnementhouders met Keuzedagen tegemoet door de geldigheid van hun Keuzedagen te verlengen tot einde van het jaar, in plaats van twee maanden. Ruim 400.000 NS-klanten worden hierover geïnformeerd. De Keuzedagen hebben normaal elk een geldigheid van twee maanden, waarna ze verlopen Stedentrips voor zestigplussers: voordelig met NS keuzedagen Een stad bezoeken is voor velen een welkom vakantieachtig tussendoortje. Weliswaar gaat het daarbij meestal om een dagtrip maar met een druk programma zullen de prettige en interessante indrukken nog een tijdje doorwerken

NS geeft vrije reisdag voor verlopen Keuzedag - Radar

  1. Keuzedagen NS Met Keuzedagen reizen NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder 7 dagen per jaar onbeperkt met de trein. U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt
  2. Als u het heeft over niet gebruikte Keuzedagen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van NS, liefst via de chat. Ik heb zelf een voucher gehad voor de niet gebruikte Keuzedag van februari/maart, een voucher voor een dag vrij reizen 2e klas die een jaar geldig is
  3. Tips voor reizigers met keuzedagen . Het regent klachten bij de Unie KBO en reizigersorganisatie ROVER over de verchipte keuzedagen. Senioren die Keuzedagen bestellen bij verlenging van hun treinabonnement (Voordeeluren, Dal Voordeel of Altijd Voordeel) krijgen sinds vorig jaar augustus geen papieren kaartjes meer
  4. Advies voor NS: laat keuze aan de klant . 26/05/14 NS-keuzedagen géén keuze voor de reiziger . 19-07-14 Ook keuzedag senioren verchipt . 27-07-15 Unie KBO: papieren keuzedagen terug na lobby . 28-07-15 Papieren keuzedagen NS nu ook voor ex-klante
  5. Mijn Klacht: Ik heb geen papieren keuzedagen meer maar digitale. Ik heb alle instructies goed bestudeerd en goed uitgevoerd.Toch is het niet goed gegaan en niemand bij de NS kan me helpen.Bij het oplaadpunt bij de supermarkt heb ik de keuzedag tot 8 november op mijn ov chipkaart gezet.Na telefonisch overleg met de ns klantenservice blijkt dat als je dit bij de supermarkt doet er automatisch de.

papieren keuzedagen NS Communit

Papieren Keuzedagen zijn te bestellen aan de servicebalie op het station en via NS Klantenservice. De Keuzedagen worden binnen 10 werkdagen op uw adres bezorgd. Voorwaarden . Maakt u een internationale reis, dan is de Keuzedag geldig tot aan de grens. De Keuzedag is niet geldig in Thalys en Eurostar NS heeft de actie dat je met een dalvoordeel abonnement en keuzedagen, 7 keer per jaar gratis kunt reizen op werkdagen voor 06.30 of na 09.00 en in het weekend de hele dag. Nu werkte dat tot 1 januari 2018 prima, wij checken in om 06.20 in Raalte, st.. Papieren Keuzedagen zijn te bestellen aan de servicebalie op het station en via NS Klantenservice. De Keuzedagen worden binnen 10 werkdagen op uw adres bezorgd. Voorwaarden. Maakt u een internationale reis, dan is de Keuzedag geldig tot aan de grens. De Keuzedag is niet geldig in Thalys en Eurostar Bijvoorbeeld door de Keuzedagen, net als het Kruidvatkaartje, aan te bieden als papieren kaartje met wegwerpchip. De voordelige Keuzedagen die 60-plussers bij hun NS-abonnement kunnen aanschaffen, worden sinds augustus 2013 niet meer op papier aangeboden. Als product voor de OV-chipkaart wordt de Keuzedag opeens flink ingewikkeld in gebruik De NS blijft bij het afschaffen van de papieren actiekaartjes om voordelig met de trein te kunnen reizen. De website Treinreiziger en Rover hebben gestreden om de fysieke kaartjes beschikbaar te houden echter wil haar verandering niet meer terugdraaien. Reizigers moeten tegenwoordig gebruik maken via een e-ticket welke via internet te verzilveren is

Unie KBO: papieren keuzedagen terug na lobby. dinsdag, 27 januari 2015. De keuzedagen voor houders van een Voordeelurenabonnement komen er ook weer in papieren vorm. Dat heeft NS na gesprekken met de Unie KBO en Rover besloten community.ns.nl. U kunt met een elektronische keuzedag op de chipkaart in juli en augustus de hele dag met uw keuzedag reizen, met 100 procent korting dus. Dat kan niet met papieren keuzedagen.Als u papieren keuzedagen heeft, moet u wel tot negen uur wachten, al mag u desnoods er ook voor half zeven in de ochtend mee inchecken Voorheen moest er nog een papieren treinkaartje met 40% korting bijgekocht worden. Het was al mogelijk om met een anonieme OV-chipkaart te reizen met de NS. De OV-chipkaart gereed maken voor treinreizen Voordat iemand kan reizen met de NS voordeeluren OV-chipkaart moet deze eerst geactiveerd worden via de NS Rapportage klachten over verchipte Keuzedagen NS 1. Aanleiding In augustus 2013 is NS begonnen de Keuzedagen van senioren geleidelijk verchipt aan te bieden. Het gaat om zo'n 500.000 reizigers die in een jaar tijd overgaan op dit systeem, afhankelijk van wanneer hun abonnement verlengd wordt Met Keuzedagen reizen abonnementhouders van 60 jaar of ouder zeven dagen per jaar onbeperkt met de trein. Geen saldoladen, geen verplichte borg. NS Flex is straks beschikbaar voor alle NS-abonnementen en wordt standaard voor abonnementen Altijd Vrij, Traject Vrij, Weekend Vrij, Dal Vrij en Altijd Voordeel

Voordeelurenabonnement 2e klasse, Papieren Keuzedagen 1e

Als u (papieren) keuzedagen waardeert, kunt u het beste uw Voordeelurenabonnement aanhouden. De vergelijkbare abonnementsvorm, Dal Voordeel, is beschikbaar onder NS Flex, maar blijft ook beschikbaar als abonnement met saldo reizen De NS-Voordeelurenkaart verving rond 1995 de NS-Jongerenkaart, NS-Railaktiefkaart en de NS-60+ Seniorenpas. De NS-Railaktiefkaart was vergelijkbaar met het Voordeelurenabonnement, de NS-Jongerenkaart was een goedkopere versie voor jongeren en de NS-60+ Seniorenpas kostte evenveel als een NS-Railaktiefkaart maar bood gratis vrije reisdagen (nu keuzedagen genoemd) NS vergeet ook te vertellen, dat je als er een dagkaart op je OV kaart staat niet moet inchecken met je OV kaart als je maar een klein stukje reist. Je moet dan een papieren kaartje kopen, anders heb je je dagkaart verspeeld Home NS Geen begrip voor afschaffen papieren keuzedag NS . Geen begrip voor afschaffen papieren keuzedag NS 06:42. Read. Rover ziet niets in het plan van NS vanaf deze maand de papieren keuzedagen af te schaffen en voortaan enkel als OV-chipkaartproduct aa.. Gebruik de Reisplanner om de NS treintijden te vinden. Rijdt de trein op tijd? Zijn er storingen? Je vind het in de actuele reisplanner

NS verlengt geldigheid Keuzedagen

De voordelige Keuzedagen die 60-plussers bij hun NS-abonnement kunnen aanschaffen, worden sinds augustus 2013 niet meer op papier aangeboden. Als product voor de OV-chipkaart wordt de Keuzedag opeens flink ingewikkeld in gebruik. Zo is deze digitale Keuzedag nog niet op ieder station beschikbaar NS komt abonnementhouders met Keuzedagen tegemoet door de geldigheid van hun Keuzedagen te verlengen tot einde van het jaar. Ruim 400.000 NS-klanten worden hierover deze week geïnformeerd. Normaal hebben Keuzedagen elk een geldigheid van twee maanden, waarna ze verlope De OV-sector wordt door de overheid en het RIVM op de hoogte gehouden van de situatie rondom het coronavirus. NS heeft, net als waarschijnlijk meerdere grote organisaties, al eerder een team samengesteld dat scenario's uitwerkt en de contacten onderhoudt met de overheid en het RIVM. Lees de gehele reactie namens alle vervoersbedrijven op de webs..

De NS heeft nu besloten sinds een paar maanden dat elke keuzedag twaalfmaanden geldig blijven vanaf moment van uitgave. Maar dan zit ik nog steeds met keuzedagen van 2020 die ik niet heb opgenomen, die ben ik dus kwijt. De verandering vind ik op zich al een verbetering maar id denk er hart over na op de keuze dagen stop te zetten NS heeft ook een eigen systeem - Mijn NS op NS.nl - waarin alle gegevens over reizen met NS terug te vinden zijn, zoals het type abonnement, de resterende keuzedagen en de reishistorie bij NS. Dit systeem is overzichtelijker dan OV-chipkaart.nl en biedt bovendien een gemakkelijke mogelijkheid om geld terug te vragen bij vertraging of vergeten uit te checken NS schrapt de meeste papieren treinkaartjes donderdag, 15 november 2012 18:25 NPO 2. In 2014 sluiten de toegangspoortjes op de stations. De meeste reizigers moeten gebruik gaan maken van de OV-chipkaart om toegang te krijgen tot de perrons. Maar, hoe moet het met de meereiskaartjes en de keuzedagen NS Keuzedagen en vouchers vervallen per 1 jan. kunt u hier aandacht aan besteden? NS Keuzedagen en vouchers vervallen per 1 jan. terwijl gevraagd wordt om thuis te blijven En Ns ontvang overheidssteun vliegmaatschappijen geven een duur van 1 jaar en betalen daarna eventeel uit niet echt klantvriendelijk van NS.

http://www

Geef ons de keuzedagen op kaartjes terug of minimaal de extra keuzedag als kaartje. Dit is slechte diensverlening. Gewenste Oplossing: Als ik de keuzedagen weer op papier toegestuurd krijg en indien er geen check-in zuil op het perron staat de mogelijkheid krijg dit bij de conducteur te doen De NS was bezig met een compensatieregeling. We moesten half december maar weer bellen. Nu horen wij net , 16/12/2020 ,dat de beschikbaar gekomen keuzedagen van na 30 oktober een jaar zijn verlengd. Verder niets. Wij moeten nu dus voor 31 december 2020 alle 5 keuzedagen opnemen in deze corona-lockdowntijd !!! Onmogelijk Op Mijn NS zag ik dat er 2 keuzedagen geactiveerd zijn n.l. de eerste en tevens de extra kaart. Dit gaat geheid fout volgens mij want als ik na gebruik van de eerste keuzedag een korte reis ga maken naar Arnhem (10km) gaat hij bij het inchecken de extra keuzedag gebruiken en dat kan nooit de bedoeling zijn NS-account aanvragen. Vul de volgende gegevens in om uw NS-account aan te vragen. Inloggegeven

Komen de papieren keuzedagen terug? NS Communit

Instructiefilmpje keuzedagen bij NS. 6 april 2014 door admin. Hier is een instructiefilmpje keuzedagen laden op de OV-clipkaart. Kijk je even naar filmpje hoe je moet doen. Gelukkig ondertiteling. As woensdagmorgen gaat dit filmpje vertonen in grote zaal dus kan nu wel, dan moet je onderste lijn even aanklikken om je zelf opnieuw bekijken De geldigheid van de NS-keuzedagen wordt automatisch verlengd, heeft NS aan Rover laten weten. Hiermee komt NS volgens de reizigersvereniging tegemoet aan de wens van veel oudere klanten L.S. Ik zou graag op zondag 29 december 2019 (in het weekend dus)mijn keuzedag gebruiken om van Amsterdam Centraal naar Harlingen Haven te reizen en dan ook te profiteren van de NS Treinpakkers aanbieding die geldig is tot 5 januari 2020 en het mogelijk maakt om mijn 2de klas keuzedag treinkaartje te combineren met de gratis upgrade van dat een 2e klas treinkaartje naar een 1e klas ticket Via de NS-kaartautomaat: kies voor de optie 'NS-traject gratis'. *kortingen zijn niet van toepassing op Thalys en Eurostar. Vervolgens ontvangt u een internationaal vervoerbewijs waarin de 100% korting is verrekend. Let op: bij het boeken van het Sparpreis Europa tarief richting Duitsland is het niet mogelijk om gebruik te maken van uw Keuzedag

Hoe bestel ik Keuzedagen? Klantenservice NS

Keuzedag 60+ ophalen (dat wil zeggen: aangeven dat de Keuzedag gebruikt moet gaan worden vanaf de eerstvolgende check-in). Deze optie verschijnt voor wie 60 jaar of ouder is zelfs bij een kaart waar geen abonnement op staat dat recht geeft op het kopen van Keuzedagen. Reizen op Saldo bij NS activeren De NS heeft hierop ingespeeld door de keuzedagen van ons abonnement (dat loopt van 4 oktober tot en met 3 oktober) in 2020 te verlengen tot en met 31-12-2020. Dat was prettig. Wij hadden de hoop dat de maatregelen na de zomer verder afgeschaald zouden worden, maar dat is niet het geval

Voordeelurenabonnementen met 7 papieren Dag - NS Communit

Wat zijn keuzedagen? Klantenservice NS

700 klachten over verdwenen treinkaartje

Dat meldt het OV-loket.De NS verkoopt geen papieren actiekaartjes meer bij winkels zoals de Albert Heijn en het Kruidvat. Voor wie thuis geen printer heeft of zonder smartphone reist, is het dus. NS en de keuzedagen. Misschien reist u wel regelmatig met de trein en maakt u gebruik van de keuzedagen. In verband met de huidige maatregelen rond het coronavirus, is de kans groot dat u hier geen gebruik van kunt maken. De NS biedt hiervoor een oplossing waar we blij mee zijn Wil je NS opzeggen? Regel je opzegging meteen online - in minder dan 2 min. Gratis NS Opzegbrief. 100% Zeker mét Rechtsgeldig Bewijs Met de NS Keuzedag reist u gratis op het Nederlandse gedeelte van de internationale treinreis. Hiervoor geeft u in het bestelproces bij NS International aan dat u profiteert van 100% korting in Nederland en activeert u de keuzedag voor dezelfde dag om dit te kunnen aantonen in de internationale trein Het papieren treinkaartje gaat nu echt verdwijnen. De overheden en consumentenorganisaties zijn het na jaren onderhandelen eens geworden: het papieren kaartje is met ingang van 9 juli niet meer.

Dal Vrij is een abonnement voor vrij reizen per trein in Nederland in de daluren.Het wordt als reisproduct op een persoonlijke OV-chipkaart geladen. Dal Vrij geeft treinreizigers recht op 100% korting (dus vrij reizen) tijdens de daluren. Tijdens de spitsuren geeft Dal Vrij geen recht op korting Tot besluit weer de prijspakker van de week. Deze week de keuzedagen bij een voordeelurenabonnement van de NS. Betaalde je eerder 2 voor een keuzedag, vanaf 4 april 2014 is dat 3,50 . Wel een stijging van 75% ! En voordeel: je kunt er nu w.. NS behoudt deels papieren kaartje 13 november 2012 17:34 13-11-12 17:34 Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via emai

  • Diepte boekenkast.
  • Beukennootjes eten.
  • Yamaha buitenboordmotor 6 pk 2 takt.
  • Magazijn te huur Schoten.
  • Tandarts Muizen.
  • Zekering Samsung magnetron.
  • Grote supermarkt Maspalomas.
  • Tweedehands behandelbank Enraf.
  • Breda 22 juni 2019.
  • Rockstar Crew.
  • Betonpalen impregneren.
  • Strombus slakken.
  • Trail run december 2019.
  • Marco One Piece.
  • Uitslagen Halve Marathon Zwolle 2016.
  • Nintendo DS lite Mario Kart.
  • Mannetjes roofvogel.
  • Kipsaté marinade ketjap.
  • Openbare Basisschool Blaricum.
  • Kersenpitkussen Hond.
  • Sam's Club.
  • Laatste opflakkering.
  • Schaal vermelden.
  • How to make a potion in Minecraft.
  • Verkoopovereenkomst auto KBC.
  • Ringo Starr wiki.
  • De Kombuis Oostende.
  • Lidl Funtrips Inloggen.
  • Wat is scheikunde.
  • Grofvuil ophalen Ermelo.
  • Bongerd sport rights.
  • Witte skinny jeans heren.
  • Keramag wc bril demonteren.
  • Grijs groen muurverf.
  • NSAID tramadol.
  • Regenton set.
  • Decals 1/35.
  • Restaurant met speeltuin Oisterwijk.
  • VAS medisch.
  • Groepsaccommodatie Haaksbergen.
  • Wordt je van augurken dik.